“La corda fluixa” a Els Lluïsos de Gràcia

Us fem una nova proposta en aquest hivern ple de teatre per a Els Pirates Teatre.  Hem preparat una nova versió de l’espectacle “La corda fluixa” amb Laura Aubert i Queralt Casassayas i direcció d’Adrià Aubert. En podrem gaudir properament a Els Lluïsos de Gràcia.

Dues actrius reben el públic a casa seva, que no és res més que un petit espai allargat en forma d’escenari, i el conviden a espiar la seva existència. La seva realitat trontolla en un fràgil equilibri, penja d’un fil. Un fil per on elles es mouen i es transformen al trepidant ritme d’un gramòfon. La corda fluixa és un espectacle íntim que barreja un imaginari construït a partir de la paraula, la música i el moviment, on fragments d’obres teatrals de tots els temps conflueixen amb el circ poètic creant un univers màgic i proper, d’una delicadesa i una visceralitat ben humanes. Tot plegat un espectacle sense més argument que el de la vida de dues persones atrapades pel seu ofici i, sobretot, per les seves pròpies il·lusions, que ens fascinarà pel poder de les coses petites i de les ganes de viure.
És possible viure amb una professió que absorbeix fins l’última gota d’energia? On són els límits entre la vida privada i la professional? Les dues actrius fan visible cada transformació en aquest teatre dins del seu teatre. Els límits s’esborren i les realitats es barregen en les successives metamorfosis de les dues actrius, que deixen entreveure, a cada minut que passa, que en qualsevol moment poden perdre l’equilibri… ja que viuen sobre una corda fluixa.

“La corda fluixa” a Els Lluïsos de Gràcia, dies: 16, 17 i 18 de febrer a les 21:00h i 19 de febrer a les 18:00h
Venda anticipada d’entrades: Els Lluïsos de Gràcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *