Qui som

Els membres d’Els Pirates Teatre som Maria Albadalejo (figurinista), Adrià Aubert (director i violinista), Laura Aubert (actriu i músic), Ariadna Cabiró(músic), Bernat Cot (actor i músic), Núria Cuyàs (actriu i músic), Ricard Farré (actor), Llorenç González (actor i músic), Robert González (actor i músic), Marina Marcos (producció), Laura Pau (actriu), Lluna Pindado(actriu i músic), Anna Romaní (ballarina i coreògrafa), Enric Romaní(escenògraf).

banner-web

Aquest any, Els Pirates Teatre celebrarem 18 anys de trajectòria. La companyia va néixer a Barcelona l’any 2001 i, des de desembre de 2013, som també responsables de la gestió d’El Maldà. Visiteu el web de la sala>>
Formada per catorze persones de diferents disciplines, els membres de la companyia sempre hem compartit les ganes de crear i jugar sobre l’escenari. Oberts a diferents gèneres escènics i autors, els espectacles de la nostra companyia mantenen forts vincles amb la música i proximitat amb el públic.
La companyia, que deu el seu nom al primer espectacle que vam portar a escena, Els Pirates de Gilbert i Sullivan, suma en aquests 18 anys un total de 30 espectacles. Les produccions d’Els Pirates Teatre s’han pogut veure en diversos teatres de la ciutat de Barcelona (La Seca, El Maldà, Teatre Lliure, Teatre Akadèmia, Teatre Regina, Llantiol) i han fet el salt a Europa. Nit de reis (o el que vulgueu) es va poder veure al Festival Shakespeare im Neuss (Alemanya) i vam portar l’espectacle inèdit de poesia visual Teatre de carrer de Joan Brossa a París, Venècia i Düsseldorf.