Qui som

Els Pirates Teatre és una companyia de Barcelona formada per 15 membres de diferents disciplines artístiques que inclouen la direcció, la interpretació, el moviment, la composició musical, l’escenografia, el figurinisme i la gestió cultural. 

Fotografia: Sílvia Poch

L’estructura de la companyia ha fet possible que Els Pirates Teatre celebrin, aquesta temporada, 20 anys sobre els escenaris amb gairebé 30 espectacles a l’esquena. Les seves produccions tenen una entitat pròpia caracteritzada per la barreja de diferents disciplines i la gran presència d’humor, música, fregolisme i joc escènic. Entre els seus espectacles hi trobem des d’adaptacions d’obres de Shakespeare, Molière, Pere Calders o Joan Brossa, fins a espectacles de creació pròpia. Durant la seva trajectòria, Els Pirates han mostrat en escena la seva admiració pel passat, sense oblidar el seu compromís amb l’actualitat. 

El treball en equip, l’estima per l’ofici i les ganes de créixer, van fer que el desembre del 2013, la companyia fes un pas endavant agafant la gestió d’El Maldà. A la sala, que ha esdevingut la casa d’Els Pirates Teatre, es respira la seva essència: una programació  d’espectacles amb una línia artística propera a la vegada que s’ha convertit en un espai de referència per a companyies estables i emergents.

Els membres de la companyia

Maria Albadalejo
Adrià Aubert

Laura Aubert
Ariadna Cabiró
Ester Cánovas
Bernat Cot
Núria Cuyàs
Ricard Farré
Llorenç González
Robert González
Marina Marcos
Laura Pau
Lluna Pindado
Anna Romaní
Enric Romaní