Comiat de “El darrer triangle” a La Seca Espai Brossa

Acabada la temporada de “El darrer triangle” a La Seca Espai Brossa, ens acomiadem d’aquesta sala on tan bé ens han tractat i ens hem sentit com a casa. Moltes gràcies!

Aquests darrers dies, ens ha vingut a veure l’Andreu Sotorra i ha publicat una crítica que ens omple d’orgull. Us en facilitem un extracte i podeu llegir el text complert aquí.

“Amb una sensible i profunda subtilesa sobre les intencions dramatúrgiques de Joan Brossa, els quatre intèrprets d”El darrer triangle’ s’impregnen de l’esperit poètic i teatral de l’autor (…).  Una hora de generositat escènica i d’una bellesa plàstica a partir de la senzillesa brossiana (…).”

Per acabar, volíem compartir amb vosaltres també algunes de les opinions dels espectadors que han gaudit d’aquesta temporada de “El darrer triangle”:

“L’espectacle és surrealista, has d’obrir la ment i deixar-te portar per les emocions que et desperta: et farà reflexionar, riure, sentir també angoixa o alegria i en general gaudir d’una bona estona. L’espectacle té la durada justa, la posada en escena i la genial interpretació et faran passar una bona estona. M’ha sorprés la versatilitat i saber fer dels intèrprets, un grup poc conegut, però amb un gran nivell.”
“Reguitzell d’escenes de curta durada fonamentades amb quatre línes d’un poema visual que expresen una idea concreta. La melodia constant que gira al voltant de l’humor i el sarcasme ens mostra un seguit de curiosos personatges, que no deixa indiferent a l’espectador. Un final poc habitual tanca la funció amb una escena culpidora amb un regust amarg de fins on pot arribar la vida d’una persona. Bravo per les actrius tan joves i actor, que ens ensenyen un teatre diferent!”
“Un espectacle intel·ligent, divertit, àgil, original, ben fet…no us el perdeu!!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *