Recapitulacions!

Hola a tots!

Bé, poc a poc, el maig va passant i hem aconseguit que tot funcioni!

El Comedy Tonight a la Mostra de Teatre de Barcelona V2.0 va anar prou bé. 109 persones d’un aforament de 167. I una puntuació de 9,35! Gens malament. El Comedy Tonight no deixa mai de funcionar per molts cops que el fem. El pròxim bolo el 12 de juny a Bellver, que ens acull per a les festes.

De la festa de 10 anys d’Els Pirates Teatre no podem dir res més, va ser genial! Vam rebre la dosi d’alegria i recolzament necessària que fa que ens ajudi a tirar endavant la companyia i ens va servir per recordar els motius, tots ben macos, de per què fem teatre, com explica la cançó.

I ara? Doncs tornem amb El Darrer Triangle, d’aquí 15 dies estrenem al Círcol Maldà. El dimarts 14 de juny. Farem dimarts i dimecres de juny fins el 29.

Aquesta setmana ja han començat la Laura Aubert, el Bernat Cot, la Núria Cuyàs i la Laura Pau a assajar i ficar-se dins dels diferents i sacàstics personatges brossians de la mà de l’Adrià Aubert, director de l’obra.

Intentaré colar-me a alguns dels assajos i penjar alguna foto o vídeo.

El Darrer Triangle el vam mig-estrenar, ja que encara no estava del tot acabat, al Festival BarriBrossa el 9 d’abril. Ens encantaria que, si vau veure l’espectacle, opinéssiu i ens feu comentaris sobre l’obra, l’opinió vostra és la més important de totes!

Després d’aquesta mini-temporada al Maldà, anirem al Teatre de Ponent de Granollers a principis de juliol amb la Segona Versió del Comedy Tonight. Després de l’èxit, ens arrisquem a fer una segona versió més fresca i divertida  on els nostres experts  ho tornen a intentar i es posen a investigar i aprofundir en l’opereta, un dels gèneres més curiosos del teatre musical. Però d’això ja us anirem parlant més endavant.

De moment, work-in-progess amb El Darrer Triangle i el biombo que ens permet endinsar-nos en la màgia d’en Brossa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *