Ja tenim el cartell dels 10 anys d’Els Pirates Teatre!

Ja tenim el cartell del desè anirversari d’Els Pirates Teatre.

Primer de tot, agrair a l’Ateneu de 9Barris que ens està donant moltes facilitats, a la Casa Orlandai pel seu recolzament, com sempre. A la fotògrafa Aina Pomar que va fer possible aquesta imatge tan elegant i a l’Enric Romaní qui va fer el cartell.  A tots ells, gràcies!

Per cert, els músics que faran que el Comedy Tonight sigui tan especial són:

Marcel·lí Bayer (arranjaments)

Ariadna Cabiró (piano)

Albert Cirera (violí, flauta travessera i saxo tenor)

Miguel Serna (contrabaix)

Santi Colomer (bateria)

Un cop dit això, ja sabeu que els punts de venda són l’Ateneu de9Barris, la Casa Orlandai i el local de Pirates. Qualsevol dubte escriviu a produccio@elspiratesteatre.org o truqueu al 617086820 i l’Ester estarà encantada d’ajudar-vos. Entrades a 8 euros, el divendres 20 a les 22.30h.

Ja queda molt poquet, feu promo entre els amics i els amics dels amics!

I a part de la festa, demà gravarem els dos infantils més sol·licitats, l‘Aventura del Teatre i la Música i Un Viatge pel musical, per tal de poder fer els DVD’s i enviar a les escoles per la campanya de l’any que ve. La Clàudia Serrahima serà l’encarregada de gravar-ho i de fer les fotos. Ja penjarem algunes!

També dir-vos que el dimarts 24 de maig repetim Comedy Tonight al Teatre del Raval amb motiu de la Mostra de Teatre de Barcelona 2.0, aquest dia també necessitarem molt recolzament vostre ja que va per votació del públic, així que animeu a tothom a venir el dimarts 24 a les 22.00h! Aquí teniu el llibret amb la programació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *