I del Maldà al Ponent

Bon dia!

Ahir tancàvem una mini-temporadeta de quatre setmanetes al Círcol Maldà. Els hi hem d’agrair perquè hem estat com a casa…I ha sigut un espai perfecte per aquest tipus d’espectacle.

Hem de dir que el primer dia no vam omplir no, però de seguida vam remuntar, fins i tot vam allargar per èxit de públic, i no hem perdut el ritme. Esperem que El Darrer Triangle no acabi a Barcelona i el puguem fer rondar per tot Catalunya… a veure si ens fan cas! xD

Però ràpidament hem d’anar d’una cosa a una altra, i és que si ahir acabàvem al Maldà, avui comencem al Teatre de Ponent estrenant el Comedy Tonight 2ª Versió. Dijous, divendres i dissabte a les 21.30h a Granollers. Com hem comentat, els nostres experts de sempre es comprometen a explicar-nos detalladament l’opereta! A veure si se’n surten!

Ah! Estem treballant per preparar un tràiler d’El Darrer Triangle, gràcies al Carlos Alejandre, realitzador que va venir a gravar aquests últims dies i que ens el muntarà. En breus us el penjarem.

I no em canso de dir, que si teniu alguna opinió respecte El Darrer Triangle, per nosaltres és molt útil! opineu, parleu, critiqueu! 😉

Us deixo amb la foto de cartell del Comedy Tonight 2ª Versió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *