‘Comedy Tonight’, en benefici de Punt de referència

Foto comedy 10 anys

Torna ‘Comedy Tonight’ en funció única en benefici de l’Associació Punt de Referència. Serà el proper dilluns dia 28 de gener a les 21h al CAT, Centre Artesà Tradicionarius. No deixeu perdre la darrera oportunitat de gaudir d’aquest espectacle que va estar gairebé un any en cartell!

El famós actor i cantant Llorenç González presenta el recital Comedy Tonight, que compta amb la presència confirmada de cinc prestigiosos experts en la matèria del teatre musical; Laury Aubert, Bernat Coen, Nuraya Cuyas, Laura Po i Lune Pindadeau. Tots quatre faran una anàlisi exhaustiva i científica de les arrels del teatre musical i de la veu humana, però ben aviat el presentador començarà a dubtar de l’autenticitat dels seus convidats.
El recital ens portarà a la interpretació de conegudes peces del panorama musical d’arreu. Peces d’autors tant diversos com Gilbert i Sullivan, Leonard Bernstein, Stephen Sondheim.
Una cita obligada per tots aquells que estimen el musical, però també per aquells que l’odien.
Una creació d’ELS PIRATES TEATRE. IDEA ORIGINAL: ADRIÀ AUBERT. AMB: LAURA AUBERT, ARIADNA CABIRÓ, BERNAT COT, NÚRIA CUYÀS, LLORENÇ GONZÁLEZ, LAURA PAU, LLUNA PINDADO. DIRECCIÓ:ADRIÀ AUBERT. COREOGRAFIES: ANNA ROMANÍ. VESTUARI: MARIA ALBADALEJO. IL·LUMINACIÓ:  AIDA ESCOSA. FOTOGRAFIA: AINA POMAR PREMSA: ESTER CÁNOVAS. PRODUCCIÓ: MARINA MARCOS.
Entrada amb un donatiu de 10€
 (Íntegrament destinat a l’activitat de Punt de Referència)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *