Espectacles escolars

familiarsweb

Dossier escolars Els Pirates Teatre

El teatre, segons els grans teòrics de tots els temps, té una funció bàsica i molt important, la pedagògica. Ja que el teatre, el fet teatral, és una manera d’exemplificar, de reforçar i, en definitiva, de fer reviure el món que ens envolta. Per això, el teatre, les animacions, poder ser l’activitat complementària idònia per obrir i reforçar els conceptes que els estudiants aprenen a les seves aules.

La nostra companyia, des de la seva fundació l’any 2001, ha dedicat bona part de la seva feina a la creació i representació d’espectacles escolars, orientats als estudiants tant de Primària com de Secundària. Així, tenim experiència en espectacles de tipus molt divers: audicions musicals, espectacles teatrals, itineràris poètics i literaris d’estudi de diversos autors, animacions, etc.

‘Molly and the music minions’, un espectacle de teatre musical en anglès, orientat a treballar tant l’idioma com la cultura tradicional de les Illes Britàniques entre els alumnes de 6 a 10 anys.

A més, seguim oferint les audicions musicals ‘L’Aventura del teatre i la música, per a alumnes de Primària, i ‘Un viatge pel musical’, per a Secundària. Any rere any ampliem també l’oferta ditineraris literaris, una fórmula amena de fer una sortida de l’escola i descobrir l’obra dels autors més significatius de la literatura catalana pels mateixos carrers que ells van trepitjar.

Per a més informació i contractacions: produccio@elspiratesteatre.com o 686131413.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *