Agafem el maig amb ànims i molts bolos!

Després d’unes mini-vacances, reprenem amb molta força, ja que ens espera un maig molt completet de bolos.

L’estrena reduïda d’El Darrer Triangle va anar molt bé…fins i tot es va quedar gent fora. Al juny ho podreu tornar a veure al Círcol Maldà. Ens encantaria que, qui va anar, si vol, ens enviés a produccio@elspiratesteatre.org comentaris i opinions sobre l’espectacle, també ho podeu comentar tant al bloc, com al facebook o al twitter. Per a nosaltres és molt important l’opinió del públic a més de ser de gran ajuda.

Abans de Setmana Santa, els Pirates Teatre ens vam reunir tots per fer un gran calendari de Maig i Juny…els bolos ja estan actualitzats a la pestanya AGENDA. I la conclusió és…que tenim molta molta feina!! Però ens ho agafem amb ànims i moltes ganes.

Ja us anirem informant. Però tenim dues notícies especialment importants:

1) Ens han seleccionat a la Mostra de Teatre de BCN v.2.0!! Actuarem fent el Comedy Tonight el dimarts 24 de maig a les 22h al Teatre del Raval. Fans del Comedy heu de venir a recolzar-nos ja que hem d’omplir sala i la votació és del públic, la votació és vostra! Preu de l’entrada 10 euros. En els propers dies ja farem una entrada del bloc on us informarem bé de com va el concurs.

2) El 20 de maig FESTA 10 ANYS DELS PIRATES TEATRE!! on? A l’Ateneu de 9Barris a les 22.30h. Gestionarem uns punts de venda per poder comprar les entrades sense haver d’anar només a l’Ateneu. Quan els tinguem tancats us els direm. Preu? 8 euros! A més, no serà el Comedy Tonight de sempre, sinó que hi haurà músics i tots els actors de Els Pirates Teatre. També hi seran tots els que han passat per Pirates i han fet possible aquesta companyia! 😉

A més de Jocs Florals, Poetes de Sarrià, bolos infantils de l’Aventura del teatre i la música i d’Un viatge pel musical…ah! i els Itineraris de Guimerà al Vendrell i de Ruyra a Blanes…com hem dit, molta feina, però contents de no parar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *