Les feres per dins!

Viu de prop la creació de l’espectacle!

ACTIVITAT 1Presentació de Les Feres de Shakespeare
Dilluns 20/05 a les 20h a El Maldà.
Organitzarem un berenar amb l’equip de l’espectacle. Presentarem el projecte i la proposta d’activitats que hem pensat pel públic. I a més a més, donarem a conéixer la primera cançó de l’espectacle!

ACTIVITAT 2
Entrevista a l’equip
Dilluns 27/05 a les 19.30h a El Maldà.
Entrevista a la dramaturga i traductora Ariadna Pastor, al director Adrià Aubert i a la compositora Ariadna Cabiró. Després, hi haurà un petit debat amb el públic!

ACTIVITAT 3
Assaig obert
Dilluns 3/06 a la tarda.
Descobreix com funciona un assaig, quines indicacions fa el director i com ho treballen els actors i les actrius. Un cop fet l’assaig, crearem un espai de debat on pots comentar qualsevol idea que creguis convenient, tota aportació és ben rebuda. Ens és de molta ajuda l’opinió i valoració de l’espectador, per a nosaltres és molt enriquidor!

ACTIVITAT 4
VIP Experience
Diumenge 30/06 a les 12h a l’Onyric Teatre Condal.

Et farem una ruta guiada per dins del teatre. Passeja’t i per l’escenografia i tafaneja pels camerinos!

AtencióJust després farem una prèvia de l’espectacle. L’activitat és gratuïta, si després vols veure la funció prèvia, pots comprar l’entrada anticipada amb descompte aquíEntrada 15€ per a compres realitzades abans del 27/05. Més d’un 40% de descompte!

APUNTA’T!

Només cal que ens enviïs un mail a comunicacio@elmalda.cat per fer efectiva la reserva, t’enviarem sempre una confirmació. Pots apuntar-te a totes les activitats o només a una, indicant quina.
Les places són limitades. Totes les activitats són gratuïtes.