‘Sing song swing’ al Círcol Maldà fins al 26 de gener

Image

Des d’avui i fins el 26 de gener, podeu gaudir al Círcol Maldà de l’espectacle ‘Sing song swing’ que combina música i comèdia en un espectacle de creació que recupera el teatre musical, una de les marques de la nostra companyia. El procés d’assajos d’un espectacle sobre la història del teatre musical fondrà i confondrà la realitat i l’espectacle; sentiments i relacions seran l’eix d’una narració amb elements poètics, de cabaret, de teatre de l’absurd, de fregolisme… Ens fa especial il·lusió, doncs, presentar-vos aquest espectacle que inaugura la nova programació del Círcol Maldà i amb el qual ens presentem alhora com a companyia, davant i darrere les bambalines. Benvinguts i gaudiu de la funció!

Círcol Maldà. C del Pi, 5 esc dreta 08002 Barcelona. Metro Liceu (L3), Urquinaona (L4)
De dimecres a dissabte a les 22h. Diumenge a les 19h, excepte 15 i 22 de desembre a les 12.30h
Reserves: http://www.circolmalda.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s