‘Nit de reis’, de William Shakespeare en cartell

Després de la seva presentació a l’Institut del Teatre, Els Pirates Teatre estem molt contents d’incloure en cartell l’espectacle ‘Nit de reis’, de William Shakespeare amb direcció d’Adrià Aubert.

Benvolgut públic, sigueu benvinguts al darrer assaig obert de Nit de reis, de William Shakespeare. A continuació, els actors i actrius de la nostra companyia representarem una comèdia agredolça, que us serà rabiosament propera, on l’engany forma part de la vida quotidiana d’uns personatges tan divertits com foscos. Esperem, doncs, que gaudiu d’aquesta història que en un temps passat succeí a la llunyana ciutat d’Il·líria.

 Imatge
Una comèdia amb un repartiment que inclou Laura Aubert, Queralt Casassayas, Núria Cuyàs, Clara de Ramon. Ricard Farré, Xavi Frau, Robert González, David Marcé, Laura Pau, Lluna Pindado, Arnau Puig i Aina Sánchez donant vida els personatges de Shakespeare i interpretant diversos temes musicals en directe.
Veieu tota la informació sobre l’espectacle aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s