Dissabte 13, amb gavardina a Conesa

L’espectadora ideal comença la seva “gira amb gavardina d’estiu” la propera setmana amb cinc actuacions que durant el mes de juliol repassaran la història del teatre musical amb forces renovades. Visiteu l’agenda d’Els Pirates Teatre per veure totes les actuacions previstes!

Arribarem a les Nits d’estiu de Conesa el dissabte 13 per fer una actuació de ‘Sing song swing concert’ a les 22h a la Plaça Major. Podeu compartir aquesta experiència amb l’Associació de fills i amics de Conesa amb entrada lliure.

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s