Estrenem ‘Molly and the music minions’ musical celta per als més menuts

El proper dimarts dia 4 de juny a les 18h estrenem ‘Molly and the music minions’ al Centre Cívic El Sortidor.

Imatge

Es tracta d’un espectacle familiar en anglès amb cançons tradicionals celtes que protagonitza la Molly, una nena que té por de cantar. Envoltats per la màgia de la tradició musical celta, els nens coneixeran la Leslie Musles, la persona més forta sobre la capa de la Terra; la Barbara, la dona barbuda, una bonica però estranya dona com no n’hi ha d’altra; els trucs del Magic Ian i acompanyaran la Molly en un viatge on aprendrà a gaudir de la música i de les cançons i a no tenir por de fer allò que la fa feliç.

La història, escrita per Lawrence Stanley, està protagonitzada per Laura Pau, Núria Cuyàs, Ireneu Tranis i el mateix Lawrence Stanley. L’escenografia ha estat creada i construïda per Martina Rosselló i Enric Romaní i el vestuari l’ha dissenyat Maria Albadalejo.

Un espectacle per a nens de 6 a 10 anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s