‘Sing song swing’, contractació oberta

Contractació oberta de l’espectacle ‘Sing song swing’ fins al final de la temporada 2013-14.

L’espectacle, amb format de cabaret, repassa la història del musical a través de la història d’una companyia de teatre que s’ha proposat la creació d’un espectacle inspirat en l’obra de Bob Fosse. Aquesta comèdia musical, que va estar sis setmanes en cartell a la ciutat de Barcelona, s’ha pogut veure també al Teatre Principal de Valls, El Teatre de Vila-seca i el Teatre-Auditori del Morell.

Gemma Ruiz (TV3): Un regal per als amants del musical.

Martí Figueras (Másteatro): Un homenaje al teatro musical y al proceso de creación artística con mucho ritmo, con interacción con el público (vigilen que pueden llegar a sacarles a bailar al escenario) y con un buen equilibrio entre géneros. Un buen auto homenaje que se han ganado Els Pirates.

Andreu Sotorra (Time Out): Les noies i el noi més pirates del teatre català, doncs, si se’m permet l’expressió, es tornen a apuntar aquí un dels seus millors trumfos per posar-se els espectadors a la butxaca… de la gavardina, esclar.

Podeu veure tota la informació i el trailer de l’espectacle aquí.

Per a més informació sobre la contractació: produccio@elspiratesteatre.com 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s