Esteu al dia sobre els nostres espectacles en cartell?

Els Pirates Teatre us oferim els següents espectacles en cartell:
‘El Darrer Triangle’ és un espectacle que recupera el cabaret literari i visual fent un homenatge a la vida i obra de Joan Brossa. Amb un dels seus personatges, actuant de mestre de cerimònies, descobrim ingredients com l’humor sarcàstic i absurd, la paraula, la imatge, la música, el clown, l’striptease…
‘Comedy Tonight segona versió’, els nostres experts ho tornen a intentar i es posen a investigar i aprofundir en l’opereta, un dels gèneres més curiosos del teatre musical. Com ja passava a ‘Comedy Tonight’, una cosa porta a l’altra, de manera que tant podrem veure operetes dels compositors Offenbach, Strauss, Gilbert i Sullivan, etc. com incursions a altres camps, algunes força allunyades.
‘La corda fluixa’, dues actrius reben el públic a casa seva, que no és res més que un petit espai allargat en forma d’escenari, i el conviden a espiar la seva existència. La seva realitat trontolla en un fràgil equilibri, penja d’un fil. Un fil per on elles es mouen i es transformen al trepidant ritme d’un gramòfon.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s