Baixem el teló de “La corda fluixa”

Després de 4 dies a Els Lluïsos de Gràcia, baixem el teló d’aquesta nova versió de “La corda fluixa”. Ha estat molt curt, però ben intens… Esperem tornar ben aviat i per més temps amb La Corda Fluixa! Gràcies a tots els que heu vingut, i evidentment, als que hi heu participat (Queralt Casasayas Reguant, Laura Aubert Blanch, Aida Escosa, Enric Romaní, Ariadna Pastor Sanegre, Adrià Aubert Blanch, Martina Roselló, Marina Marcos Aixalà …) ! Fins ara!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s