Temporada teatral en marxa

Ja tenim en marxa la nova temporada teatral d’Els Pirates Teatre. Hem començat amb força, amb l’estrena d’ Ulisses, una odissea musical al Jove Teatre Regina que just hem tancat. L’Andreu Sotorra n’ha dit: “Cal dir que la temeritat de reduir a seixanta minuts les intenses i extenses aventures que Homer narra dins de L’Odissea se supera aquí amb un resultat no tan sols entretingut, que és un dels objectius, sinó també amb un discurs entenedor per a totes les edats, divulgador per a tots els coneixements i convertint un espectacle musical en una porta introductòria a una de les obres clàssiques de la mitologia grega”. 11 funcions per a escoles, 7 funcions obertes al públic, fins a 5.000 persones han pogut veure aquest espectacle basat en L’Odissea d’Homer entre el 20 d’octubre i l’1 de novembre. Gràcies a tots aquells que ens heu acompanyat aquestes dues setmanes!

Podeu veure aquí la crítica completa d’Andreu Sotorra sobre Ulisses, una odissea musical.

BTV recollir les opinions dels alumnes en sortir de les funcions escolars. Els podeu veure aquí.

La cosa no acaba aquí i el proper mes de gener El darrer triangle arribarà a la programació de La Seca Espai Brossa i podreu veure altres espectacles de la nostra companyia com La corda fluixa a la cartellera barcelonina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s